SASLUŠANI DOKTOR I KOZMETIČAR IZ OVE BEOGRADSKE ORDINACIJE: Sumnja se da je ženi naneo povrede na stopalu
Policija, Foto: RINA

JEZIVO

SASLUŠANI DOKTOR I KOZMETIČAR IZ OVE BEOGRADSKE ORDINACIJE: Sumnja se da je ženi naneo povrede na stopalu

Tužilaštvo je tražilO pritvor

Objavljeno: 15:56h

Zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji „Beomedikus Beograd“ - Ž.M. i D.O. saslušani su u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pod sumnjom da su kao kozmetičar i doktor ženi, koja je imala zadebljanje na stopalu, naneli teške telesne povrede.

Ž.M. koji je izneo odbranu nakon koje, po savetu izabranog branioca nije želeo da odgovara na pitanja tužioca.

Dr D.O. iskoristio je zakonsko pravo i branio se ćutanjem .

U odnosu na oba osumnjičena stavljen je predlog za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, s obzirom da je osumnjičeni kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ponoviti krivično delo s obzirom da su krivično delo izvršili u toku obavljanje svoje redovne delatnosti.

Tužilaštvo će u daljem toku postupak ispitati svedoke najpre oštećenu A.I. zatim doktorku M.K. koja je prva ukazala pomoć nakon predmetne intervencije kao i doktora Instituta sa Banjice koji je vršio hiruršku operaciju stopala sa transplantacijom kože te će preduzeti medicinsko veštačenje povreda i druge dokazne radnje, a zahtev za inspekcijski nadzor je već podnet nadležnoj inspekciji.

Bonus video:

00:19

Policija na groblju u Zlotu

(Espreso/Telegraf.rs/Jelena Paunović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.